Publiserte artikler

EM U18-semifinaler

Sekulic i blått og Serbia er de eneste uten poengtap så langt. Foto: CEV

I dag var siste dag i puljespillet i EM for jenter født 1998 og senere. Dermed ble det klart både hvilke lag som skal spille semifinaler og hvilke fire lag som må avslutte sin turnering på niende og ellevteplass.

To lag har gått gjennom puljespillet uten å tape kamper. Det er Serbia i pulje 1 og Tyrkia i pulje 2. Kampen om å bli nr. 2 ble imidlertid hard i begge puljene. Det skilte bare ett poeng mellom dem, og toeren fikk 11, treeren 10 poeng. I pulje 1 ble det Russland som trakk det lengste strået og dermed skal møte Tyrkia i semifinale lørdag, mens Belgia ble toer i pulje 2 og får Serbia som semifinalemotstander.

De to treerne Italia og Polen skal møte henholdsvis Tsjekkia og Tyskland i semfinale om plassene 5-8. På delt niendeplass kom Hellas og Nederland, nr. 11 ble Slovenia og arrangørene Bulgaria.

Etter at puljespillet har foregått i Samokov pg Plovdiv, går resten av mesterskapet i Plovdiv. Nyheter og resultater finner du her.

Legg igjen en kommentar