Publiserte artikler

Snøproblemer

Det var ikke fullt så idyllisk på Gardermoen torsdag

Snøfallet som laget store problemer på Gardermoen torsdag ga ringvirkninger på flere områder. Ikke bare førte det til at Førdes to lag til NM U17 ikke kom seg av gårde til Bodø, og Austråtts to lag måtte ta buss, se melding hos NVBF her. Men det gjorde også at det bare vil gå en kamp i Mizunoligaen denne helgen, og det er sesongens siste kamp hos kvinnene, kampen mellom Sortland og Nyborg kl. 17:00. For den andre kampen som skulle gått i dag, kampen mellom Kristiansund og Tromsø i mennenes klasse, blir nemlig avlyst etter som Tromsø ikke vil nå fram til Kristiansund tidsnok. Det er avisen iTromså som melder dette, les her. Se også Tidens Krav her.

Kampen vil ikke bli spilt på et senere tidspunkt, siden utfallet uansett ikke ville ha hatt innvirkning på tabellsituasjonen. Tromsø blir nr. 2 og Kristiansund nr. 4, men Tromsø blir dømt til tap 0-3. Så kan vi jo bare spekulere på hva som ville blitt utfallet dersom Randaberg hadde slått Nyborg for to uker siden.

Legg igjen en kommentar