Publiserte artikler

EM U18

I morgen startes sluttspillet i europamesterskapet for jenter født 1998 og senere. Tolv lag deltar i kampene, som innledningsvis blir spilt i byene Samokov og Plovdiv i Bulgaria. Etter puljespillet går alle kampene i Plovdiv.

De tolv lagene som har sine første kamper i morgen, er delt i to puljer der alle møter alle. De to lagene som blir nr. 5 og 6 i puljene sine, blir utslått, mens nr. 1 i den ene puljen spiller semifinale mot nr. 2 i den andre, tilsvarende spilles semifinaler om plasseringene 5-8. Finalen spilles påskedag, 5. april.

Puljene ser slik ut:
Pulje 1 (i Samokov): Hellas, Italia, Russland, Serbia, Slovenia, Tyskland
Pulje 2 (i Plovdiv): Belgia, Bulgaria, Nederland, Polen, Tsjekkia, Tyrkia

CEVs side for sluttspillet finner du her.

Norge deltok i andre kvalifiseringsrunde, og innsatsen i Slovakia har gitt laget en 31. plass totalt i mesterskapet.

Legg igjen en kommentar