Publiserte artikler

Fransk cup

Tours VB franske cupvinnere i år også. Foto: CEV

Det ble sensasjonelt resultat da kvinnenes cupfinale ble spilt i Stade de Coubertin i Paris i går. RC Cannes hadde vunnet de tolv siste og atten av de nitten siste cupfinalene, og som klar leder av serien, var de også store favoritter i denne finalen. Men spillerne i Rocheville Le Cannet ville det annerledes, og tok en grei seier med 3-1 (25-21, 25-22, 19-25, 25-12). Dermed vant Rocheville Le Cannet sin første cuptittel.

I mennenes finale møttes laget som ligger som nr. 3 på serietabellen, Beauvais Oise, og nr. 5, Tours VB. Det høyest rangerte laget startet også best og vent det første settet, men deretter var det Tours som styrte kampen og kunne ta sitt niende cupmesterskap, det tredje på rad,  med 3-1 (20-25, 25-19, 25-19, 25-18).

Du kan lese mer om cupfinalene hos CEV her.

Legg igjen en kommentar