Publiserte artikler

NM U15 og U19

Så er det klart for de første norgesmesterskapene i de aldersbestemte klassene denne sesongen. Denne helgen skal både spillerne født i henholdsvis 2000 og senere og 1996 og senere i aksjon. De yngste, i klassen U15, skal til Stjørdal der NTNUI er teknisk arrangør. Her er seksten guttelag og tjuefire jentelag påmeldt, og de starter sine kamper i Stjørdalshallen allerede kl. 10:00 i morgen. Så går det slag i slag til siste kamp, guttefinalen, starter søndag kl. 14:30. Du finner resultatene her, turneringens hjemmeside her.

NM U19 spilles i Slagenhallen i Tønsberg, og her er Tønsberg Volleyballklubb teknisk arrangør. Seksten lag deltar i begge klassene, og etter åpningsseremonien kl. 10:00, starter de første kampene kl. 11:00. Du finner resultatene her, arrangørens hjemmeside for mesterskapet er her.

Legg igjen en kommentar