Publiserte artikler

Stjerner blir landslagstrenere

Andrea Giani den gang han var spiller

Vi har tidligere meldt at Serbias fantastiske opplegger, og nå trener for det italienske topplaget Perugia, Nikola Grbic, er blitt tilsatt som trener for mennenes landslag i Serbia. I går ble han offisielt presentert i sin nye stilling ved en pressekonferanse i Beograd. Sammed med Grbic ble staben hans også presentert. Som assistent tar han med seg Camillo Placi fra Italia, ellers består staben av Nedzad Osmankac, Sasa Joksimovic, Dr Ljuban Martinovic, Vladimir Nikolic og Laslo Lukac. Du kan lese mer hos CEV her.

I går ble det også klart at en annen tidligere stjernespiller skal overta et landslag. Andrea Giani, Italias store midtspiller og diagonal på 90-tallet, trener for tiden laget som ligger på fjerdeplass i den italienske toppserien, Verona. Men i tillegg får han nå ansvaret for herrelandslaget til Slovenia, en jobb han fikk i konkurranse med 21 andre interesserte. Les mer her.

Legg igjen en kommentar