Publiserte artikler

Europeisk sluttspill og cup

De polske cupvinnerne

I helgen ble cupen for kvinner avsluttet i Polen. Noe overraskende ble ikke denne vunnet av laget som skal arrangere Final Four i Champions League og som har dominert i Polen i år, KPS Chemik Police. I stedet gikk PGE Atom Trefl Sopot til topps ved å vinne finalen 3-2 (17-25, 25-18, 25-10, 19-25, 15-12). Klaudia Kaczorowska hos Sopot ble kampens MVP.

De norske trenerne Tore Aleksandersen og Martin Wathne Frydnes var i semifinale med laget sitt, Impel Wroclaw, mot Chemik Police. Der måtte de gi tapt 0-3 (15-25, 16-25, 20-25).

I Russland har mennene spilt ferdig kvartfinalene i sluttspillet. I kvartfinalene har lag nr. 1 møtt nr. 8, nr. 2 har møtt nr. 7, osv. Det har vært spilt i best av tre kamper, mens de kommende semifinalene skal spilles i best av fem. Den eneste lille overraskelsen har vært at Gazprom-Yugra Surgut har slått ut Lokomotiv Novosibirsk.

Kvartfinalekampene har endt slik (grunnserieplassering i parentes):
Belogorie Belgorod (1) – Kuzbass Kemerovo (8) 2-0
Zenit Kazan (2) – Fakel Novy Urengoy (7) 2-0
Dynamo Moskva (3) – Guberniya Nizhniy Novgorod (6) 2-0
Lokomotiv Novosibirsk – Gazprom-Yugra Surgut (5) 0-2

Semifinalene spilles slik:
Belogorie Belgorod – Gazprom-Yugra Surgut
Zenit Kazan – Dinamo Mosca

Det spilles også om plassene 5-8.

Legg igjen en kommentar