Publiserte artikler

Svenske kvinnekvartfinaler

Den siste omgangen i grunnserien for kvinner i Sverige ble spilt i går, og topplaget Engelholm avsluttet med å vinne 3-0 mot laget på sisteplass, elevene fra volleyballgymnaset RIG Falköping. Dermed fullførte Engelholm grunnserien uten et eneste tap i løpet av de 26 seriekampene, men med 3-2 i fire av kampene.

Som grunnserievinner fikk dermed Engelholm velge motstander i sluttspillets kvartfinale først. Vinneren av sluttspillet blir også svensk mester, og både kvartfinale, semifinale og finale spilles i best av fem kamper, der det høyest rankede laget i grunnserien har fordel av hjemmebane i en eventuell femte kamp. En eventuell femte finale spilles 1. mai.

Valgene av kvartfinalemotstander ga følgende utfall, med grunnserieplasseringen i parentes:
Engelholm (1) – Gislaved (7)
Hylte/Halmstad (2) – Sollentuna (8)
Lindesberg (3) – Örebro (6)
Katrineholm (4) – Svedala (5)

Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar