Publiserte artikler

Spennende i Champions League

Winiarski var en viktig spiller for Skra i går. Foto: CEV

Det ble spenning i alle de tre herrekampene i går da lagene som går ti Final Four i Champions League ble funnet. Ingen av lagene som hadde vunnet første kamp fikke det enkelt i gårsdagens kamp, og i det ene tilfellet greide forrige ukes taper å snu til sin favør. Det var PGE Skra Belchatow, som etter å ha tapt 2-3 i første kamp mot Sir Safety Perugia og i gårsdagens kamp tapt første sett 16-25, greide å ta de tre neste settene 25-22, 25-23, 25-18 og dermed vinne 3-1 med totalresultatet 4-2 i poeng.

I semifinalen i Final Four kommer Skra til å møte et annet polsk lag. Asseco Resovia Rzeszow vant 3-1 borte mot Lokomotiv Novosibirsk. I går tok det russiske laget det første settet 25-20, men etter at Resovia tok de to neste 25-19, 25-22, var de klare for semifinale, og da betydde det lite at de tapte de to siste 19-25, 15-17.

Arrangørlaget Berlin Recycling Volleys får en tøff russisk motstander i sin semifinale. Men heller ikke Zenit Kazan vant sin kamp uten sverdslag i går. Etter 0-3 i Russland forrige uke gikk Halbank Ankara hardt ut for å vinne 3-0 eller 3-1. Og med 25-23, 17-25, 25-18 i de tre første settene, var muligheten fortsatt til stede. Men Kazan tok det nødvendige fjerde settet 25-23 før Ankara tok det femte 16-14.

Du kan finne kampdetaljer og artikler fra kampene her. Forhåndsomtale om Final Four finner du her.

Legg igjen en kommentar