Publiserte artikler

Stod utslått

Khimiks kaptein Kodola slår inn mot Stod. Foto: CEV

Med de problemene Stod Volley fikk med hjemsendte spillere, assistenttrener på avveie og tapt bagasje, var det ikke å vente at laget skulle greie å snu kvartfinaleoppgjøret i Challenge Cup i Ukraina mot Khimik Yuzhny. Det gikk da heller ikke. Khimik fortsatte sin sterke serving fra oppgjøret i Steinkjer og slapp aldri jentene i Stod Volley til før i tredje sett, men ikke så mye at Stod greide å vinne settet. Med 3-0 (25-12, 25-14, 25-21) ble Ukrainas firfoldige mestere historiske ved å ta seg til semifinale i Challenge Cup for første gang. Toppscorer for Stod ble Benicio Peixoto med 14 poeng. Du kan lese mer her.

Men Stod har også skrevet norsk historie ved å være det første norske laget i en kvartfinale i en europacup. Du kan lese artikler i Trønder-Avisa her, her, her og her.

Legg igjen en kommentar