Publiserte artikler

Stods skjebnekamp

Stod Volley får en tøff jobb med å ta seg videre til semifinalen i Challenge Cup når de i dag møter ukrainske Khimik Yuzhny på bortebane kl. 17:00. Ikke bare må de snu 0-3 fra hjemmekampen. De må i tillegg unnvære de to sentrale spillerne Arjola Prenga og Noris Cabrera fordi Stod Volley hadde oversett det faktum at disse to spillerne måtte ha visum for å komme inn i Ukraina, les artikkel i Trønder-Avisa her og her. Se også sak hos NVBF her.

Skal Stod ta seg videre, må de først vinne kampen 3-0 eller 3-1, og deretter vinne golden set. Uansett vinner vil avansementet bli historisk. Khimik har heller aldri tatt seg til semifinale. Les artikkel hos CEV her. I semifinalen vil vinneren møte vinneren av kampen mellom det gamle russiske stjernelaget Uralochka-NTMK Ekaterinburg og deres legendariske trener Karpol, og AON Pannaxiakos Naxos fra Hellas.

Du kan følge live oppdatering av kampen her, eller se den streamet her.

Legg igjen en kommentar