Publiserte artikler

Europacupen vurderes

Det europeiske forbundet har innkalt en arbeidsgruppe til et møte for å vurdere europacupenes framtid. For å få så mange innspill som mulig, består arbeidsgruppen av deltakere fra både de som arrangerer og de som deltar i kampene, det gjelder både sponsorer, CEVs partnere, klubbrepresentanter, trenere og tidligere spillere.

Arbeidsgruppen fikk først en gjennomgang av det nåværende systemet rundt det europeiske kampprogrammet, sammen med tall og fakta fra de siste fem sesongene i europacupene. For at CEV skal kunne gå videre med sin visjon om hva europacupene skal være framover, kom alle deltakerne med innspill ut fra sin egen bakgrunn. I tillegg kunne de komme med forslag til forbedringer og tilpasninger til de nåværende europacupene.

Arbeidsgruppen skal ha et nytt møte i mai, og styret i CEV vil godkjenne eventuelle endringer som foreslås herfra. Disse vil i så fall tre i kraft fra neste høst. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar