Publiserte artikler

Europacup

I dag spilles tre kamper i mennenes Champions League. Det er de første kampene i Playoff 6, og når returkampene er spilt neste onsdag, vil det være klart hvilke tre lag som går til Final Four og supplerer arrangørene Berlin Recycling Volleys. Du kan følge live oppdatering av resultatene her. Og som vanlig sender laola1.tv, sjekk her.

De tre kampene blir spilt slik:
Kl. 14:00  Lokomotiv Novosibirsk – Asseco Resovia Rzeszow
KL. 17:00 Zenit Kazan – Halkbank Ankara
Kl. 20:30 Sir Safety Perugia – PGE Skra Belchatow

I morgen går tilsvarende tre kamper i kvinnenes Champions League. Det er følgende kamper:
Kl. 16:30 Eczacibasi VitrA Istanbul – Volero Zürich
Kl. 19:30 VakifBank Istanbul – Fenerbahce Grundig Istanbul
KL. 20:30  Unendo Yamamay Busto Arsizio – Dynamo Moskva

Det spilles også kamper i de to andre europacupene denne uken. I CEV-cupen er de kommet til Challenge Round, runden som gir semifinalistene. Og i Challenge Cup spilles kvartfinalene. Mest interessant for oss norske er at Stod Volley i kveld kl. 19:00 møter Khimik Yuzhny i Steinkjerhallen. Du kan enten følge live oppdatering av resultatet her, eller se streaming her. Se forhåndsomtale i Trønder-Avisa her.

Legg igjen en kommentar