Publiserte artikler

Skandinaviske nyheter

Vi har tidligere meldt fra når det danske volleyballforbundet kommer med nye nummer av Volleyball Magasin. I tillegg til dette, bringer forbundet også nyheter i form av et nyhetsbrev. Den seneste utgaven av nyhetsbrevet ser du her. Du kan også melde deg som abonnementet av brevet, noe som er gratis. Det gjør du her.

I Sverige har de i mange år gitt ut Tidningen Volleyboll, et blad på glanset papir med svenske og internasjonale nyheter. Det svenske forbundet har imidlertid vedtatt å legge ned dette bladet, og det siste nummeret er like om hjørnet. Les om den siste utgaven her. Rullgrus Media, som har gitt ut bladet de seneste årene, har imidlertid bestemt seg for å starte et nytt blad i høst, Volleymagasinet. Dette kan abonneres på for 299 svenske kroner for fire nummer pr. år. Les mer her.

Legg igjen en kommentar