Publiserte artikler

European Games satt opp

Det europeiske forbundet har satt opp innledningspuljene i volleyballdelen av nyskapningen European Games, den europeiske varianten av OL. Tolv lag i hver klasse får delta i turneringen. Ni av disse er tatt ut på bakgrunn av den europeiske rankingen, to er kommet med fra resultatene i European League, og det siste er arrangørene.

De tolv lagene er fordelt i to puljert etter serpentinsystemet basert på rankingen. Det har ført til følgende oppsett:
Kvinner
Pulje A:
Aserbajdsjan, Italia, Tyrkia, Polen, Belgia, Romania
Pulje B: Russland, Serbia, Tyskland, Nederland, Kroatia, Bulgaria

Menn
Pulje A:
Aserbajdsjan, Serbia, Polen, Frankrike, Finland, Tyrkia
Pulje B: Russland, Italia, Bulgaria, Tyskland, Belgia, Slovakia

Turneringen går i Baku i dagene 13.-28. juni. Du kan lese mer hos CEV her. Hvordan landene som skal delta i World League vil gjøre det når det blir kampkollisjoner, får vi komme tilbake til etter hvert.

 

Legg igjen en kommentar