Publiserte artikler

Kontinentalcupen trukket

Oppsettet for tredje runde i CEVs Continental Cup, sandvolleyballturneringen som gir mulighet for flere av Europas til å kvalifisere seg til OL i Rio neste år, lag som ikke allerede er kvalifisert via FIVBs ranking. De åtte best rankete nasjonene i Europa gikk direkte til tredje runde, mens de resterende lagene gikk videre enten fra første eller andre runde. Både kvinnene og mennene til Norge gikk til tredje runde fra første runde etter at kvinnene hadde vunnet sin pulje og mennene var blitt nr. 2.

I tredje runde skilles de norske lagene, etter at begge hadde spilt første runde i Slovenia. De trettito lagene som gjenstår i hver klasse er delt i åtte firelagspuljer. De norske mennene skal til Baden i Østerrike, der de skal møte Russland, Ukraina og Skottland i dagene 30. april – 1. mai, mens de to kvinnelagene skal til Lorca i Spania 9.-10. mai, der motstanderne er Spania, Kroatia og Slovenia. Puljevinnerne går direkte til den avgjørende fasen med semifinaler og finale som spilles i 2016, mens nr. 2 og 3 i hver pulje spiller fjerde runde i august/september i år.

Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar