Publiserte artikler

Klubb-VM utsatt

FIVB melder at årets klubb-VM for menn er flyttet i tid fra mai til 27. oktober – 1. november. Men det ellevte mesterskapet i rekken skal fortsatt gå i Belo Horizonte i Brasil, og Sada Cruzeiro er dermed arrangørlag for tredje år på rad. I tillegg til arrangørene er det argentinske laget UPCN San Juan det eneste av de sju andre lagene som er kvalifisert til mesterskapet. Dette etter at UPCN slo Sada Cruzeiro 3-2 i finalen i klubbmesterskapet for Sør-Amerika.

Fjorårets VM ble vunnet av Belogorie Belgorod fra Russland, men siden de i forrige uke ble slått ut av Champions League, er de avhengige av å få et av to wild cards for å kunne forsvare tittelen. Fra Europa vil ellers vinneren av Champions League 29. mars være kvalifisert. Det samme blir vinnerne av Afrikas klubbmesterskap, som avvikles 5.-17. mars. Dessuten vil NORCECA og Asia stille med hver sin representant.

Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar