Publiserte artikler

Til Wagnerturneringen?

Vi har tidligere meldt om Hubert Wagner Memorial, som skal avvikles i Toruń i Polen 22-24. august med herrelagene til Polen, Frankrike, Iran og Japan som deltakere. Fra SportTeamConnect har vi fått en melding som inviterer interesserte til å bli med på arrangementet.

Invitasjon til XIII WAGNER MEMORIAL – Toruń 22-24.08.2015
En sportslig og sosialt opplevelse som aldri viskes bort ..! Hvert år reiser til Polen norske grupper for å oppleve toppvolleyball på nær hold, i dette året med Polen (verdensmestere), Frankrike, Iran og Japan i action … det er verdt å se, samt oppleve en uforglemmelig stemning i en fullbooket hall, utmerket kost og losji… og mye morro i tillegg ..!

I forkant av tip-top volleyballkamper arrangeres treninger med utenlandske topptrenere som flere norske spillere og trenere vil delta i bl.a. en stor gruppe fra Hordaland i fjor og forfjor .., se reportasje fra fjorårets turnering fra Svein Andersland her! Mer info her og her.

Vil du/dere være med kontakte oss snarest ..! Velkommen til Polen i sommer 2015 ..!
Kontaktperson: Morten Erikssen tlf. 48950366 email: m_erikssen(a)hotmail.com

Hjemmesiden til SportTeamConnect finner du her.

 

Legg igjen en kommentar