Publiserte artikler

Flere europeiske avgjørelser

Cupfinalene i Nederland ble spilt i går i Zwolle. Mennenes finale ble vunnet av Landstede Volleyball, som slo Abiant Lycurgus 3-1 (25-22, 22-25, 25-20, 29-27). Mer dramatikk ble det i kvinnenes finale. Der lå Sliedrecht Sport under 0-2 og 22-24 i tredje sett mot VC Sneek, før de snudde til seier 22-25, 20-25, 29-27, 25-20, 16-14.

I Danmark ble grunnserien spilt ferdig i går. I kvinneklassen vant Brøndby, med norske Julie Heile Mikaelsen på laget, foran Lyngby. Disse to lagene går nå direkte til semifinalen i sluttspillet, mens nr. 3 Fortuna Odense møter nr. 6 Aarhus og nr. 4 Holte møter nr. 5 Køge i kvartfinalen. Kvartfinalene spilles i best av tre kamper, semifinalene og finalen i best av fem.

Herreklassen ble vunnet av Middelfart foran det andre laget fra Fyn, Marienlyst. Gentofte ble nr. 3 og møter Randers i kvartfinalen, mens det andre kvartfinaleoppgjøret går mellom Hvidovre og Ishøj.

Du kan lese mer på de danske nettsidene her og her.

Legg igjen en kommentar