Publiserte artikler

Sommerleir i Spania

Det spanske volleyballforbundet arrangerer for sjette gang en sommerleir i volleyball for utøvere mellom 14 og 18 år, der det i tillegg til trening også er mulighet til å lære spansk, samt det er satt av tid til kulturelle tilbud og tur til Madrid med shopping. Leiren blir holdt i Guadalajara, ca. 5 mil fra Spanias hovedstad Madrid. Leirtilbudet har en varighet av tre uker totalt, den siste uken er satt av kun til trening for viderekomne. Prisen varierer fra 500 euro for en uke til 1320 for alle tre ukene. Leiren starter 6. juli og avsluttes 27. juli. Det er også tilbud for trenere som har med spillere. Sist sommer deltok 330 spillere, men arrangørene håper på flere.

Du kan lese mer på CEVs sider her, og hos det spanske forbundet her (velg på menyen som kommer opp til høyre).

Legg igjen en kommentar