Publiserte artikler

Guidetti bytter landslag

Giovanni Guidetti. Foto: FIVB

Tidlig i januar ble det kjent at Tysklands kvinnelandslag og trener Giovanni Guidetti hadde gått hver sin vei. Ifølge det tyske volleyballforbundet var ikke Tysklands ønske om å utvikle en ny gruppe volleyballspillere forenlig med Guidettis oppgaver som trener for et av Europas beste klubblag, VakifBank Istanbul, et lag som kjemper om å vinne tyrkisk serie og cup, samt Champions League.

Men kravene på Guidetti i klubbsammenheng var tydeligvis ikke større enn at han kan ta på seg et annet landslag. Nederland har vært på jakt etter ny trener etter at Gido Vermeulen slutett som trener for kvinnelandslaget for å overta mennene. Det nederlandske forbundet lot det ikke gå lang tid etter at det var klart at Guidetti ikke skulle trene Tyskland før de tok kontakt. Og han var ikke særlig tungbedt, nå er det klart at han i tillegg til å fortsett å trene VakifBank også vil trene Nederlands kvinner.

Du kan lese meldinger her og her, intervju med Guidetti her.

Legg igjen en kommentar