Publiserte artikler

Grbić landslagstrener

Serbias nye trener Nikola Grbic

Nikola Grbić er blitt ny trener for det serbiske landslaget for menn. Grbic har en fantastisk karrière bak seg som spiller. I en årrekke var han regnet som en av verdens beste oppleggere, og han avsluttet sin spillende virksomhet med å vinne den russiske superligaen forrige sesong for Zenit Kazan i en alder av 40 år. De foregående 19 sesongene spilte han i Italia, senest i Cuneo, men da Kazan trengte en ny opplegger etter at Zygadlo fikk en langvarig skade, lot han seg overtale til å flytte til Kazan. Der hadde han tenkt å spille også denne sesongen, men da den italienske toppklubben Sir Safety Perugia tilbød ham jobben som trener, slo han til. Han har altså bare vært trener et drøyt halvår før Serbia ga ham oppdraget å trene landslaget.

Grbić overtar landslagstrenerjobben etter Igor Kolaković, som trente laget fra 2006 til etter VM i fjor. Kolaković trener nå elitelaget Cannes i Frankrike.

Du kan lese mer om Nikola Grbić hos CEV her.

Legg igjen en kommentar