Publiserte artikler

Billetter til kvinnenes Final Four

Kvinnenes Final Four skal spilles i Azoty Arena

Mandag vil det bli anledning til å sikre seg billetter til kvinnenes sluttspill i Champions League. Final Four skal spilles i Azoty Arena i Szczecin i Polen 4.-5. april. Hjemmelaget Chemik Police er som kjent sikret deltakelse i sluttspillet ved å ha blitt tildelt arrangementet. De tre andre lagene må kvalifisere seg gjennom to playoffrunder, de første kampene her starter kommende tirsdag.

Billettene kan kjøpes på nettet enten via hjemmelagets hjemmeside, www.chemik-police.com, eller nettsiden www.kupbilet.pl. Billettprisene varierer mellom 50 zloty for den billigste billetten semifinaledagen og 140 zloty for de beste billettene alle kampene totalt. 1 zloty er ca. 2 norske kroner.

Du kan lese mer hos CEV her.

Legg igjen en kommentar