Publiserte artikler

Norsk volleyball på frammarsj

Laget som hadde suksess i EM. Foto: Cato Siljander

Presidenten i Norges Volleyballforbund, Stein Gunnar Bondevik, er blitt intervjuet av VG. I en større artikkel uttrykker han tro på at norsk volleyball er på vei inn i en gullalder. Gode prestasjoner innendørs av kvinnene til Stod Volley og mennenes landslag, flere og flere spillere som blir profesjonelle utenlands, samt gode prestasjoner av spesielt de yngre sandvolleyballspillerne, er bakgrunnen for optimismen. På mange måter ble NVBF tatt på senga da mennenes landslag gikk videre fra første runde i EM-kvalifiseringen, noe det den gang ikke var tatt høyde for fra sentralt hold. Men Bondevik mener det nå er realistisk å begynne å tenke EM-sluttspill om noen år.

Du kan lese artikkelen i VG her.

Legg igjen en kommentar