Publiserte artikler

Stod vant NCC

Linköpings blokk var vanskelig å forsere, men her har Helland-Hansen kommet forbi. Foto: Magnus Lilja

Stod Volley er nordiske klubbmestere for tredje år på rad. I finalen i Holte ble Engelholm, som er ganske suverene i den svenske serien, satt på plass med 3-0 (25-23, 25-17, 25-21). Engelholm hang bra med i første sett, men Stod viste seg å være best i alle spillets faser og vant fortjent. Les på det svenske forbundets nettsider her.

Om Stod var overlegne i kvinnefinalen, var Linköping enda mer suverene i mennes oppgjør. Nyborg ble feid av banen med 25-17, 25-17, 25-13 i en kamp der hjemmelaget aldri levnet bergenserne noen mulighet. Nyborg ble satt under et uventet servepress som ga Linköpings sterke blokk gode arbeidsforhold, og 1-9 i starten av første sett ga varsel om hvordan dette skulle gå. Et merkbart rystet Nyborg kom seg aldri av innledningssjokket og fikk ikke i gang det gode spillet laget hadde vist i de to lørdagskampene. All honnør til Linköping som spilte en fantastisk kamp i alle moment, og som med denne seieren tok sitt første nordiske mesterskap. En jury kåret Kåre Helvik Morken til Nyborgs beste spiller, mens Ask Helland-Hansen og Rune Fasteland fikk tilsvarende utmerkelser lørdag. Les mer om finalen her.

Legg igjen en kommentar