Publiserte artikler

Stod og Nyborg har muligheten

Kapteinene i Falkenberg og Nyborg er sammen med dommerne klare til kamp. Foto: Tomas Lidstedt

Når en kamp gjenstår for alle lagene i NCC, det nordiske klubbmesterskapet, har både Stods kvinner og Nyborgs menn muligheten til å gå helt til topps i sine respektive klasser.

Kvinnenes turnering går i Holte og etter to kamper til hvert av de fire lagene, er både Stod Volley og Engelholm fra Sverige ubeseiret. Disse to lagene møtes i morgen og vinnerne kan titulere seg som nordiske mestere. Begge lagene har vanen inne, Stod vant både i fjor og i forfjor, mens Engelholm vant i 2010 og 2011. Den avgjørende kampen spilles kl. 13:30, og du kan se den streamet her.

Nyborg spiller sitt NCC-sluttspill i Linköping i Sverige, og etter at laget i dag slo de regjerende mestrene i Sverige og Danmark, henholdsvis Falkenberg og Marienlyst, i to svært velspilte kamper, er det arrangørene Linköping som står på andre siden av nettet i finalen kl. 14:30. Nyborgs innsats i dag var ekstra imponernde med tanke på at laget måtte spille begge puljekampene sine i dag med bare fem timer forskjell i kampstart på de to kampene. Finalen kan du trolig se streamet på Nyborgs hjemmeside, sjekk her.

Kvinnenes resultater så langt finner du her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar