Publiserte artikler

Champions League-avslutning

Matt Anderson er tilbake i Kazan og møter Friedrichshafen i dag. Foto: CEV

I kveld spilles alle de siste kampene i puljespillet i mennenes Champions League. Og som tidligere meldt, er halvparten av de tolv lagene som går videre til playoff 12 allerede klare. Men det vil være hard kamp om en del av de resterende plassene, som går til puljevinneren som ennå ikke er klar, samt de fem beste toerne. De to førende lagene i pulje C, Asseco Resovia Rzeszow og Berlin Recycling Volleys, har begge 11 poeng og gode muligheter til å ta seg videre. Det samme har VfB Friedrichshafen i pulje B med 10 poeng og Halkbank Ankara i pulje G med 11. Men Friedrichshafen har suverene Kazan i siste kamp og Ankara møter puljevinner Perugia, så ingen ting er avgjort.

Du finner kampoppsettet her, der du også kan følge med på live scoring. Eller du kan se laola1.tvs streaming her.

Legg igjen en kommentar