Publiserte artikler

VM-oppsett klart

VM i sandvolleyball skal gå i fire nederlandske byer i dagene 26. juni – 5. juli. De fire byene er Haag, Amsterdam, Apeldoorn og Rotterdam, med semifinaler og finaler i Haag. Kvinnefinalen spilles 4. juli, mennenes finale dagen etter.

Førtiåtte lag får delta i hver klasse. Disse lagene blir klare på grunnlag av nasjonsranking hundre dager før mesterskapet starter. Da vil også trekningen skje. De førtiåtte lagene vil ble trukket inn i tolv firelagspuljer, der det blir spilt alle mot alle. De to beste i hver pulje går videre til eliminasjonsspillet. Til sekstendedelsfinalene går også de åtte beste treerne fra puljespillet. Ingen puljevinnere møter hverandre i sekstendedelsfinalen, heller ikke to lag fra samme innledningspulje. Fra og med sekstendedlsfinalen spilles det singel eliminasjon.

Du kan lese mer hos FIVB her, VMs hjemmeside er her med oppsettet her.

Legg igjen en kommentar