Publiserte artikler

Det holdt!

Stodjentene lo og gråt om hverandre da kvartfinalen var et faktum. Foto: Emil Ringstad, Trønder-Avisa

Da kan vi gratulere Stod Volley med en historisk plass i en kvartfinale i en europacup. Og det skjedde med knappest mulig margin. I Aserbajdsjans hovedstad Baku vant nemlig hjemmelaget Azerrail den ordinære kampen 3-0 (25-19, 25-20, 25-21). Og siden Stod hadde vunnet den første kampen i Steinkjer 3-1, måtte det et «golden set» til for å finne hvem som skulle avansere. Dette settet går til 15, men det må vinnes med to poeng. Og etter at Azerrail hadde hatt to matchballer, var det på 18-16 til Stod klart, jentene fra Nord-Trøndelag får tur til Ukraina for å møte Khimik Yushny i kvartfinalen. Kamptidspunkt er ikke satt ennå, men Stod får hjemmekamp først.

Du kan se statistikk fra DataVolley her. Trønder-Avisas reportasje fra kampen ser du her.

Kommentarer (3)