Publiserte artikler

Stod på langtur

Fra kampen Schwerin-Kieldrecht. Ellen Mari Burheim i nedre billedkamp. Foto: CEV

Stod Volley er nå på plass i Aserbajdsjans hovedstad Baku etter en heller strabasiøs tur, men likevel klare for morgendagens avgjørende kamp mot Azerrail Baku klokken 15 norsk tid. Du kan lese mer om turen i Trønder-Avisa her. Som kjent trenger Stod bare å vinne to sett for å ta en historisk kvartfinaleplass i Challenge Cup. Om de skulle tape 0-3 eller 1-3, kan de likevel gå videre om de vinner et ekstra «golden set» som går til 15 poeng. Hvem de eventuelt får møte i kvartfinalen blir avgjort i kveld når Kanti Schaffhausen møter Kimik Yushny.

Det er ellers som vanlig midt i uken fullt kjør i de fleste av CEVs europacuper. Bare kvinnenes Champions League har opphold denne gangen. Til gjengjeld er det nest siste runde av puljespillet av mennenes Champions League, og dermed er det noen av lagene som har mulighet til allerede nå å komme til playoff. Det vises kamper på laola1.tv, sjekk her.

Live oppdatering av denne ukas kamper i europacupene, samt en del lesestoff, finner du her.

Bare en av de norske internasjonale dommerne har aktivitet denne uken. Ellen Mari Burheim var andredommer i går i kvinnekampen i Challenge Cup mellom Schweriner SC og Asterix Kieldrecht, en kamp der Schwerin gikk videre.

Kommentarer (1)