Publiserte artikler

Gode NM-finaler

Fornøyde norgesmestere fra Bergen. Foto: Nyborg VBK

Årets finaler i NM i Domus Atletica i Oslo er blant de bedre finalene som er spilt i senere tid. I kvinnefinalen var Stod Volley, ikke minst kraft av euopacupprestasjonene de har gjort de siste månedene, store favoritter. Men Oslo Volley ville det annerledes, selv om Stod startet kampen som ventet ved å ta de første settet ganske enkelt 25-17. Men deretter overtok Oslo kampen og vant de tre neste settene, der spesielt det fjerde settet ble spennende. Settsifrene ble 25-18, 25-14, 25-23 etter at det ble vist volleyball som er svært sjelden å se fra norske kvinnelag. Les mer hos NVBF  her, i Trønder-Avisa her, poengliga her.

Hos mennene var Nyborg knepne favoritter mot BK Tromsø, etter ar Nyborg hadde vunnet seriekampen 3-2, og også ledet serien. Og Bergenslaget greide å oppfylle favorittstempelet etter en kamp der de var presset i lange perioder. Kampen endte 3-0 (25-22, 27-25, 25-19) til Nyborg, men resultatet var aldri gitt i en kamp der det hele tiden ble vist volleyball på høyt nivå. Les hva NVBF skriver her, BT her, BA her, iTromsø her, og flere artikler i Nordlys, sjekk her. Poengliga er her.

Legg igjen en kommentar