Publiserte artikler

Ny europacupuke

Så er det klart for nye kamper i europacupene. I Champions League er det kvinnene som har kamper denne uken, mens mennene gjør unna seriekamper på hjemmebane før det er deres tur neste uke.

Men både i CEV-cupen og Challenge Cup er det kamper for begge kjønnene. I CEV-cupen er lagene kommet til kvartfinalenes første kamp, mens det i Challenge Cup er åttendedelsfinaler. For oss norske er Stods innsats i den sistnevnte som selvsagt er mest interessant. De spiller sin kamp i morgen kl. 19:00 på hjemmebane i Steinkjerhallen mot Azerrail Baku. Avgjørende kamp blir dermed i Aserbajdsjans hovedstad, og den spilles neste torsdag. Mellom disse to kampene skal som kjent Stod også spille NM-finale i Oslo mot Oslo Volley. Eventuell streaming av Stods europacupkamp finner du opplysning om her. Live oppdatering finnes her. Laola1.tvs sendinger fra de andre cupene finner du her.

Vi har også norske dommere i aksjon denne runden. Lars Rydland er førstedommer i Challenge Cup for kvinner i Apeldoorn, mens Geir Vestbø er andredommer i CEV-cupen for menn i Toulouse.

Kommentarer (1)