Publiserte artikler

Italia for sterk

De norske jentene klare til kamp mot Italia. Foto: CEV

De norske jentene født 1998 og senere som spiller kvalifisering til EM U18 i Slovakia denne helgen, måtte innse at de italienske jentene på dette alderstrinnet er for sterke på dette trinnet i utviklingen. Det norske laget var ikke i ledelsen på noe tidspunkt av kampen som gikk kl. 15:00 i dag, og settsifrene tyder på nærmest utklassing: 15-25, 10-25, 9-25 i løpet av 61 minutter. Trener Jon Eirik Liseth fant imidlertid lyspunkt. Du kan finne et referat med intervju av trenerne på CEVs sider her. Statistikk av kampen finner du her. Den viser blant annet at Victoria Demmene fra Skjeberg ble norsk toppscorer med 6 poeng, og mens Norges angrepsuttelling viser 25 % kill, lå Italias på 58 %, samtidig som Norge hadde 15 angrepsfeil og 5 nedblokkinger, noe som gir 0 % angrepseffekt. Til sammenligning gjorde Italia 3 feil i angrep og ble blokket ned en gang.

I morgen kl. 17:30 møter Norge Slovakia, søndag kl. 15:00 er Portugal motstander i lagets siste puljekamp i Puchar.

To andre juniorlag spiller kvalifisering i dag. Gutter U19 spiller EM-kvalifisering i Tyskland og møter hjemmelaget kl. 20:00 i kveld, mens jenter U20 spiller VM-kvalifisering i Italia og har møtt Frankrike i dag. Dessverre ikke med stort bedre resultat enn U18, det ble 0-3 (12-25, 8-25, 16-25). Nærmere oversikt kommer her, sjekk også hos CEV, der finner du live score fra alle aktuelle kamper.

Legg igjen en kommentar