Publiserte artikler

Grand Prix-vinnerne

Engelholm vant Grand Pric. Foto: Jakob Birgersson

Svensk volleyball har avviklet sin Grand Prix-helg med finalespill i går. Mandagens semifinaler for elitelagene endte slik:
Kvinner
Engelholm-Katrineholm 3-0
Lindesberg-Hylte/Halmstad 3-0
Menn
Linköping-Hylte/Halmstad 3-0
Falkenberg-Örkelljunga 3-1

Dermed var det klart for herrefinale i går mellom de to lagene som ligger på topp på serietabellen, og som også spilte finale i Grand Prix i fjor. Og som i fjor gikk seieren til Linköping med 3-1, denne gang med settsifrene 20-25, 25-19, 25-22, 25-18. Du kan lese mer om kampen her.

Mens Engelholm leder den svenske eliteserien for kvinner, var det laget på tredjeplass som slo ut toeren i semifinalen. Lindesberg var imidlertid ganske sjanseløse mot favorittene, som vant 3-0 (25-23, 25-17, 25-15). Les mer her.

Legg igjen en kommentar