Publiserte artikler

Dobbelt dansk i Novotel Cup

Her har Bjelland-Fasteland kontroll i blokken mot Luxembourg. Foto: Christian Kemp

Danmark vant begge klassene da Novotel Cup ble avsluttet i går, og begge lagene gikk ubeseiret gjennom turneringen, kvinnene faktisk med sitt U20-lag, som på denne måten skaffet seg verdifull selvtillit før de skal ut i VM-kvalifisering om få dager. Den siste kampen i en fullsatt d’Coque var den avgjørende i herreklassen. Vinneren av Luxembourg-Danmark ville også vinne turneringen. Og etter at begge lagene hadde slått Norge 3-2, ble det en ny kamp som gikk til avgjørende sett. Og her var Danmark sterkest, settsifrene ble 23-25, 27-25, 25-20, 20-25, 15-12. Og Norge ble altså nr. 3.

CEV har reportasje her, danske reportasjer er her og her, og danskenes reportasje fra søndagskampen mot Norge er her. Hjemmesiden til turneringen er her. Se også landslagstrener Scott Olsens referat her.

Legg igjen en kommentar