Publiserte artikler

Unødig tap

En av Luxembourgs kantangripere passer blokken til Rune Fasteland og Ask Helland-Hansen. Foto: FLVB

Norge ledet 2-0 over Luxembourg i dagens hovedkamp i det flotte idrettsanlegget d’Coque. Men rundt 1000 jublende hjemmetilhengere i den nesten fullsatte hallen, fikk se det norske laget gi fra seg initiativet fullstendig og gå på et unødvendig 2-3-tap med sifrene 25-20, 25-23, 16-25, 12-25, 12-15.

Fra å ha hatt god kontroll med gode mottak, sikkert angrepsspill, serve som presset Luxembourg, gode blokker og greit forsvar og overgangsspill, startet laget tredje sett med å gjøre upressete feil, sende servemottakene enten over nettet eller bak banen, gå i veien for hverandre i forsvar og bli brukt i blokk. Etter denne starten greide Norge aldri å heve seg og Luxembourg med en god opplegger og solide angrep fra kantene, i tillegg til større vilje og evne enn Norge til å plukke baller i forsvar, vant en fortjent seier.

Norge har mulighet til å rette opp inntrykket allerede kl. 10:00 i morgen da laget møter Danmark til sin siste kamp. Men for å vinne turneringen må laget i tillegg til vinst mot Danmark, ha hjelp av danskene, som har turneringens siste kamp mot Luxembourg i morgen kveld.

Du kan lese mer om dagens tap her.

Legg igjen en kommentar