Publiserte artikler

Tap mot Danmark

Ørjan Siljander spilte solid mot Luxembourg. Foto: Christian Kemp

Det norske herrelandslaget tapte også sin siste kamp i turneringen Novotel Cup i Luxembourg. Men selv med minimal tid til søvn etter den lange kampen mot Luxembourg i går kveld, var spillerne klare til start mot Danmark i dag kl. 10:00. Og kampen ble jevnspilt og bød på mange fine ballvekslinger.

Danmark stilte som Norge uten sine mest rutinerte spillere, likevel har de aller fleste på laget erfaring både fra proffspill, EM på hjemmebane i fjor og kamper i European League. Men Norge bød opp til dans og ga det fåtallige publikumet en severdig forestilling det tidlige tidspunktet til slutt. Etter en kamp der initiativet vekslet mellom lagene, var det til slutt Danmark som trakk det lengste strået med 3-2 (25-22, 19-25, 26-28, 25-17, 15-7) etter at de norske spillerne sprakk litt på slutten.

Norge blir dermed nr. 3 i turneringen, mens Danmark og Luxembourg gjør opp om seieren i kveld kl. 20:00. Sluttresultatet vil du finne her. Se ellers referat hos CEV fra Norges kamp i går her.

Legg igjen en kommentar