Publiserte artikler

Seier i jubileumskamp

De to mest rutinerte spillerne på det norske landslaget i Novotel Cup passerte begge det runde tallet 25 landskamper i dag. At begge debuterte våren 2010 viser at de norske landslagsspillerne ikke er blant de som har hatt størst mulighet for å vise seg fram, hverken for et internasjonalt publikum eller for tilhengere hjemme i Norge.

For begge jubilantene, Kristian Mjelde Bjelland og Ørjan Siljander, har spilt alle landskampene Norge har spilt siden debuten. Som takk for innsatsen ga lagets team leader Geir Opseth de to en gave fra NVBF i form av en penn, samt diplom.

Sportslig var også dagens jubileumskamp oppløftende for de to. Sveits var ute etter revansje for tapet i EM-kvalifiseringen sist vår, men de måtte nøye seg med et sett i kampen Norge vant 25-17, 22-25, 25-22, 25-22. Norge spilte bedre i dag enn i gårsdagens kamp mot Island. Spesielt fungerte serve og blokk bedre, og bortsett fra visse perioder der servemottaket ikke satt helt, var også side out-spillet godkjent.

Men det er godt håp om å heve spillet enda mer til neste kamp, som er dagens hovedkamp. Kl. 20:00 blir det nemlig mye folk og stor stemning i hallen når Norge møter Luxembourg. Og i og med at begge lagene er ubeseiret så langt, blir det et viktig oppgjør. Det er live oppdatering av kampen her. Sannsynligvis blir kampen også streamet, i så fall finner du det her. Oppdaterte resultater ligger ellers her.

Legg igjen en kommentar