Publiserte artikler

Toppturnering i Tyrkia

Gloria Sports Arena

I morgen starter en turnering i den lille tyrkiske badebyen Belek med fire av verdens beste kvinnelige klubblag. Fra arrangørlandet kommer VakifBank Istanbul, Aserbajdsjan stiller med Azeryol Baku, Nova KBM Branik Maribor er fra Slovenia og Sveits har fått fram et lag i verdensklasse med Volero Zürich.

Turneringen Gloria Gup spilles som enkel serie og lagene får en kamp hver dag de neste tre dagene. Innledningsvis møtes Azeryol og VakifBank, før Maribor og Volero spiller kampen etter.

Med tanke på at byen Belek, som ligger i Antalya-provinsen, har et innbyggertall som varierer mellom 750 og 10.000, avhengig av om det er badesesong eller ikke, er det smått utrolig at byen har skapt et anlegg som Gloria Sports Arena der det i tillegg til topp idrettshall kan utøves førti andre idretter og der det også finnes hotell og andre fasiliteter innen gangavstand.

Og det er altså i dette anlegget Gloria Cup skal arrangeres fra i morgen. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar