Publiserte artikler

Grei turneringsstart

Det norske landslaget for menn kontrollerte greit inn sin første kamp i Novotel Cup i Luxembourg. Selv etter en lang reisedag i går og kampstart kl. 10:00 i dag morges, kom det norske laget godt i gang mot Island. Underveis var det bare sjelden Island kunne by særlig motstand, og den første seieren ble sikret med 3-0 (25-15, 25-19, 25-14).

Ettersom de kommende motstanderne var til stede og observerte, ville ikke trener Scott Olsen gi unødige opplysninger. Derfor ble flere lagkonstellasjoner brukt i kampen. Alle de fem debutantene fikk prøve seg i kampen, så dermed har Norge fått følgende nye landslagsspillere: Robin Bergheim, BK Tromsø, Rune Fasteland, Nyborg, Audun Hembre, Randaberg, Brage Roalkvam, Randaberg og Kristoffer Østvik, BK Tromsø.

Alle resultatene fra turneringen finner du her.

Kommentarer (2)