Publiserte artikler

Til Luxembourg

Det norske laget som vant Novotel Cup i 2013

Det norske landslaget for menn er nå på vei til Luxembourg der laget skal delta i Novotel Cup. I de tre kommende dagene skal de spille fire kamper og møter i rekkefølge Island, Sveits, Luxembourg og Danmark.

Parallelt med femlagsturneringen for menn, er det også en kvinneturnering med fire lag. De er Luxembourg, Danmark, Island og Liechtenstein.

Før avreisen til Luxembourg har det norske laget ligget og trent i Sotra Arena utenfor Bergen. Kristoffer Østvik var uheldig og fikk en liten overtrakk i løpet av samlingen, men han er klarert klar for turneringen. Dermed består det norske laget av følgende: Oppleggerne Robin Bergheim og Brage Roalkvam, diagonalene Ask Helland-Hansen og Vetle Hylland, kantene Jon Arnesen, Kristian Mjelde Bjelland og Ørjan Siljander, midtene Rune Berg, Rune Fasteland, Lars Magnus Kaasa og Kristoffer Østvik og libero Audun Hembre.

Trener er Scott Olsen, med Ivar Bakken som assistent. Geir Opseth er team leader, fysioterapeut Morten Hide og dommer Lars Rydland.

Du finner mer stoff om turneringen med resultater her

Legg igjen en kommentar