Publiserte artikler

Danmarks lag til Novotel Cup

Danmark blir en av det norske herrelandslagets motstandere i den tradisjonelle turneringen Novotel Cup i Luxembourgs fantastiske idrettsanlegg le Coque i dagene 1.-4. januar, der i alt fem herrelag og fire damelag deltar.

I likhet med Norge stiller Danmark med et lag som består av spillere fra den hjemlige serien. Og på samme måte som Norges trener Scott Olsen, ønsker Danmarks landslagssjef Mikael Trolle å gi spilletid til spillere som vil vise at de fortjener plass på landslaget, men kanskje ikke har sluppet til så mye tidligere. Dermed har noen av de etablerte spillerne på laget fått fri til denne turneringen. Likevel er det mange spillere med landslagserfaring i den nominerte troppen.

Laget har en fire dagers treningssamling før avreise til Luxembourg 1. januar. Du kan se hele laguttaket her.

Norge og Danmark møtes for øvrig 4. januar. Du kan se oppsettet for alle kampene i Novotel Cup her.

Legg igjen en kommentar