Publiserte artikler

Takvam profileres

Andreas Takvam

Bergens Tidende har i dag en artikkel om Andreas Takvam i forbindelse med hans nye karriere som profesjonell spiller i det volleyballgale landet Polen, et land hvor volleyballinteressen ikke akkurat har stilnet etter at mennene ble verdensmestere på hjemmebane i september.

Andreas fikk i sommer kontakt med Effector Kielce, en klubb i Polens øverste serie. Der fikk Andreas tidlig plass i lagets førsteoppstilling da laget hadde oppkjøringskamper før sesongen. Men dessverre førte en ryggskade til at han ble satt litt på sidelinjen og bare fikk sporadiske innhopp da sesongen startet. I dag fikk han imidlertid starte for første gang da laget møtte Transfer Bydgoszcz til seriekamp, en kamp som dessverre ga tap 0-3 for Kielce, og der Andreas ble byttet ut før tredje sett etter at han hadde skaffet laget sitt 4 poeng.

Les artikkelen i BT her.

Legg igjen en kommentar