Publiserte artikler

Klatrer Stod Volley videre?

I kveld kl. 20:00 spiller Stod Volley avgjørende kamp i Kamnik i Slovenia i sekstendedelsfinalen i CEVs Challenge Cup. Etter solid seier med 3-0 på hjemmebane i Steinkjerhallen for en uke siden, har Stod alle tiders mulighet til å kopiere sin beste plassering i europacupen så langt, og dermed også få muligheten til å bli historisk ved å gå til kvartfinale som første norske lag. For å komme til åttendedelsfinalen må Stod i kveld enten ta minst ett poeng ved å vinne to sett, eller om det skulle bli tap 0-3 eller 1-3, vinne det påfølgende golden set. Dessverre må Stod greie seg uten Aleksandra Szymanska og Nikoleta Perovic, som begge er skadet. Det blir trolig ikke streaming av kampen mot Calcit Kamnik, men du kan følge oppdatering av resultatene her. Les ellers på Stod Volleys hjemmeside her.

Om Stod skulle klare mesterstykket å gå til åttendedelsfinalen, må de trolig belage seg på langtur i neste runde, der første kamp går samme uke som NM-finalen, bortekampen uken etter, for da venter mest sannsynlig Azerrail fra Aserbajdsjans hovedstad Baku. De har vunnet første kamp mot Volley Köniz hjemme 3-0, og selv om det sveitsiske laget har et stort internasjonalt innslag, må Azerrail regnes som favoritter til å gå videre.

Det er ellers ekstra mye europacup denne uken, bare kvinnene i Champions League har fri. Du vil dermed kunne se kamper på laola1.tv direkte, for eksempel herrekampen Belgorod-Treia, sjekk her.

Vi nevner også at Tim Kaaber i dag dømmer sin siste internasjonale kamp, etter som han har oppnådd den internasjonale aldersgrensen. Kl. 17:30 er han førstedommer i kvinnekampen i CEV-cupen mellom finske HPK Hämeenlinna og Dynamo Krasnodar fra Russland.

Kommentarer (1)