Publiserte artikler

Mangaung Open

Janne Kongshavn i angrep mot Frankrike. Foto: FIVB

Det blir ingen medaljer på de norske lagene som deltar i FIVBs siste World Tour-turnering i år, Mangaung Open. Mangaung er en av Sør-Afrikas tre hovedsteder, den juridiske, i det landets høyeste domstol ligger her. Og selv om det er sommer i Sør-Afrika, er ikke temperaturen spesielt høy, etter som byen med sine rundt 700.000 innbyggere ligger på nesten 1.400 meters høyde.

Men selv uten medaljer har de to norske lagene som deltar gjort en bra innsats, etter som begge tok seg til eliminasjonsspillet. Her ble Iver Horrem og Geir Eithun slått ut i første runde mot hjemmeheltene Goldschmidt-Williams som vant 2-0 (24-22, 21-11). Horrem-Eithun endte dermed som nr. 17. Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg gikk et hakk lenger og ble nr. 9 etter to jevne kamper. I første runde slo de Adelin-Giaoui fra Frankrike 2-1 (19-21, 21-15, 15-12), før de måtte bite i gresset for de kjente grekerne Arvaniti-Tsiartsiani, som vant 2-1 (21-17, 18-21, 15-11).

Du finner alle resultat her.

Legg igjen en kommentar