Publiserte artikler

Til eliminasjonsspill

Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg i Sør-Afrika. Foto: FIVB

Vi meldte tidligere at fem norske lag skulle til Sør-Afrika for å delta i sesongens siste FIVB-turnering i sanden, Mangaung Open. Men etter hvert forsvant lag etter lag fra listen, så nå er det to lag igjen. Det er Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg i kvinneklassen og Iver Horrem og Geir Eithun i klassen for menn.

I skrivende stund er begge lagene ferdig med puljespillet og har spilt sine tre kamper der. Best har det gått for Kongshavn-Kjølberg. De har blitt nr. 2 i puljen og skal møte Adelin-Giaoui fra Frankrike i første kamp i eliminasjonsspillet kl. 12:45 norsk tid. Horrem-Eithun ble nr. 3 i sin pulje og skal dermed også spille førsterundekamp i eliminasjonen i dag. Motstandere er i skrivende stund ikke kjent, men du vil finne oppsettet her når trekningen er foretatt.

De norske resultatene:
Kongshavn-Kjølberg mot Ittlinger-Weiland (GER) 0-2 (20-22, 21-23)
Kongshavn-Kjølberg mot Sittig-Pierangeli (RSA) 2-0 (21-6, 21-11)
Kongshavn-Kjølberg mot Frederiksen-Jappie (RSA) 2-0 (21-10, 21-6)
Horrem-Eithun mot Sanderovich-Ohana (ISR) 2-0 (22-20, 21-15)
Horrem-Eithun mot Houshmand-B. Salemi (IRI) 1-2 19-21, 21-19, 13-15)
Horrem-Eithun mot Marco-García (ESP) 1-2 (27-25, 14-21, 8-15)

Laola1.tv sender fra bane 1 og 2 i Sør-Afrika. De norske jentene spiller ikke sin første kamp på en av disse banene, men du kan sjekke her om de kommer senere.

Legg igjen en kommentar