Publiserte artikler

Går Stod videre?

Slik markedsfører Stod dagens kamp.

I kveld er det klart for nytt europacupoppgjør i Steinkjerhallen. Da skal Stod Volley spille den første kampen i sekstendedelsfinalen mot det slovenske laget Kalcit Kamnik. Med fullt trykk fra tribunen kan jentene skaffe seg et godt utgangspunkt før returkampen i Kamnik, en by ca. 20 mil nord for Slovenias hovedstad Ljubljana. Returkampen spilles neste onsdag. Stods motstandere i dag innledet sin europacup i år i den høyere rangerte CEV-cupen. Men etter at de tapte sitt første oppgjør der mot Røde Stjerne Beograd, gikk de over i Challenge Cup og skal dermed forsøke seg på det solide laget fra Nord-Trøndelagsbygda Stod. Du kan følge resultatoppdatering fra dagens kamp, som starter kl. 19:00, her. Stod Volley melder at kampen vil bli streamet, og da kan du se den her.

I går, i dag og i morgen er det ellers fullt kjør i alle tre av kvinnenes europacuper. Du kan lese mer her, der du blant annet kan se at Tore Aleksandersens lag Impel Wroclaw fortsatt står uten seier i år i Champions League, noe Tore er svært skuffet over, les her. Som vanlig vises kamper på laola1.tv, sjekk her.

Kommentarer (1)