Publiserte artikler

Herresuksess i England

Det ble helnorsk finale i NEVZAs soneturnering i sandvolleyball i Pornemouth i England, som det ble i Göteborg tidligere i høst. Både Iver Horrem-Geir Eithun og Øivind Hordvik-Bjarte Usken vant alle sine kamper fram til finalen. Og der sørget Hordvik-Usken for at Horrem-Eithun ikke ble stående igjen som vinnere av alle sesongens NEVZA-turneringer ved å vinne finalen med 2-0 (21-14, 22-20). Bronsen gikk til hjemmelaget Sheaf-Gregory.

I kvinneklassen ble det også ny vinner, i det svenskene Karin Lundqvist og Nina Grawender fikk revansje for finaletapet i Göteborg mot finnene Lahti-Lehtonen og vant finalen med 2-0 (21-14, 21-15). Bronsemedaljene gikk til Norge i det Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg slo Parkkinen-Hasu fra Finland 2-0 (21-14, 21-16).

Det andre norske laget i kvinneklassen, Cindy Treland og Siv Skjong, ble til slutt nr. 5.

De andre norske herrelagene som deltok, plasserte seg slik:
Nr. 5: Bergerud-Solhaug
Nr. 7: Johansen-Johansen
Nr. 9: Kjemperud Olsen-Moen, Nordstrand-Opsahl og Fornes-Helland
Nr. 13: Henriksveen-Sørum

Du finner alle resultatene fra turneringen her. På det engelske forbundets sider kan du finne mer informasjon, se her.

Flere av lagene som deltok i England, drar nå videre til Sør-Afrika for å delta i årets siste FIVB-turnering, Mangaung Open. Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg er kommet i hovedrunden, det samme er Iver Horrem-Geir Eithun, mens Øivind Hordvik og Bjarte Usken trolig må spille kvalifisering. De ligger imidlertid som nr. 2 på listen, så det er mulig de rykker opp til hovedturneringen når tidspunktet for start tirsdag nærmer seg. To lag må imidlertid belage seg på kvalifisering. Det er Svein Solhaug-Daniel Bergerud og Stian Opsahl-Ole Bastian Nordstrand. Informasjon om turneringen finner du her.

Legg igjen en kommentar