Publiserte artikler

NEVZA i England

I dag starter det som vi vel må anta er den siste soneturneringen i sandvolleyball i NEVZA-regi for i år. Bournemouth i England er vertskap, og kampene skal foregå i en sandhall, Leaf Academy, som ikke er oppvarmet. Med temperaturer ned mot 2 plussgrader på morgenen kan det dermed bli en kjølig affære for spillerne om de har glemt å ta med ekstra tøy.

Turneringen spilles som en seksten lags bracket med dobbel eliminasjon. Klassen for menn er fylt opp, ikke minst takket være Norge, som stiller med åtte lag. I kvinneklassen deltar tretten lag, to av dem norske. De første kampene spilles kl. 10:00 i dag norsk tid, og finalene spilles søndag. Kampoppsett og resultater finner du her.

De norske lagene som deltar:
Kvinner
Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg
Cindy Treland-Siv Skjong
Menn
Daniel Bergerud-Svein Solhaug
Erlen Henriksveen-Christian Sørum
Jarle Fornes-Christian Helland
Bjarte Usken-Øivind Hordvik
Eivind Johansen-Aslak Johansen
Iver Horrem-Geir Eithun
Henning Kjemperud Olsen-Jan Erik Moen
Ole Bastian Nordstrand-Stian Opsahl

Du kan lese om turneringen hos CEV her.

Legg igjen en kommentar