Publiserte artikler

Dansk Hall of Fame

Lørdag 20. desember skal det danske volleyballforbundet arrangere stor galla. Gallaen er i tilknytning til danskenes final four i cupen, eller landspokalen, som det heter der, som går lørdag 20. og søndag 21. desember. I forbindelse med gallaen, som inkluderer mat og fest, vil det bli utdelt premier til de beste spillerne i Danmark.

I år er også året hvor det danske volleyballforbundet fyller 60 år, og i den forbindelse blir det opprettet et Volleyballens Hall of Fame, der de første medlemmene vil bli tatt opp i løpet av tilstelningen. Senere vil det komme nye navn hvert år.

Du kan lese mer om Hall of Fame her. Gallaen kan du lese mer om her, og danskenes siste nyhetsbrev finner du her.

Her kan du ellers lese at Hvidovres sjanser i final four er blitt sterkt redusert etter at stjernen Mats Ditlevsen har slått til på et lukrativt tilbud fra Abu Dhabi og allerede har dradd fra Danmark. Det skulle bety større ansvar på den tidligere Kollspilleren Lars Lehre Løvberg, som i øyeblikke ligger som nr. 2 på danskenes servemottaksstatistikk.

Legg igjen en kommentar